Wie we zijn

Drs. Emily van de Vijver is historica, strateeg en heeft een scherp oog voor vormgeving. Emily doorziet heel snel de essentie van wat voorligt. Daarmee biedt ze inzicht en overzicht en dat geeft lucht bij complexe problemen. Ze combineert meedenken op strategisch niveau met betrokken meewerken aan de praktische uitvoer van een project. Ze beschikt over een sterke politiek-bestuurlijke sensibiliteit. Ze heeft het vermogen zich snel inhoudelijk in een onderwerp in te leven. Emily geniet ervan dingen voor elkaar te krijgen.

Drs. Annemarie Arensen is psycholoog en filosoof. Een echte denker, die tegelijkertijd met grote daadkracht een proces of project bij de hand neemt en zorgt voor een professionele en vlotte uitvoering ervan. Annemarie is een goede luisteraar, stelt de juiste vragen en denkt in oplossingen. En ze wordt heel blij van resultaten.

Dyonne Niehof is strateeg, public affairs adviseur, en een echte doorpakker. Ze heeft ervaring als projectleider, politiek adviseur voor een Tweede Kamerlid, en public affairs adviseur voor een breed scala aan opdrachtgevers. Haar expertises zijn stakeholder management en strategische communicatie, en ze werkt graag in een dynamische omgeving. Met haar achtergrond en energie kan ze echt beweging brengen. 

Ons netwerk

In veel van onze projecten werken we niet alleen met het team van de opdrachtgever, ook betrekken we regelmatig andere externe partijen. Denk bijvoorbeeld aan vormgevers, tekstschrijvers, automatiseerders, dagvoorzitters, maar ook secretariële ondersteuning en financiële administratie.